[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Ubuntu-NL meetings

Er vind maandelijks een irc-vergadering plaats van de Ubuntu-NL gemeenschapsraad. Het eerste deel van deze vergadering is het woord aan de leden van de gemeenschapsraad. Het tweede deel mag iedereen meepraten. De gemeenschapsraad bereid vergaderpunten vaak voor middels discussies op de mailinglijst van de gemeenschapsraad ( gemeenschapsraad@lists.ubuntu-nl.org ). Iedereen mag deelnemen aan deze discussies, en om het raadsdeel van de vergadering te kunnen volgen is het volgen van de mailinglijst vaak een vereiste.

De vergadering vindt plaats op elke 10de van de maand, van 20:00 tot 21.30 uur op irc.freenode.net, in het kanaal #ubuntu-nl-team.

Iedereen kan agendapunten op het publieke deel van de vergadering plaatsen, maar er dient wel een gemeenschapsraadslid aanwezig te zijn dat het punt in wil brengen anders wordt het overgeslagen. Breng je een agendapunt in, dan dien je aanwezig te zijn op de vergadering. Klik op de onderstaande links van vergaderingen voor de agenda's.

Let op: staat er geen naam achter een onderwerp of is de desbetreffende persoon niet aanwezig, dan zal het punt overgeslagen worden en meegenomen worden in een volgende vergadering

Komende vergaderingen gemeenschapsraad

* 10 april 2015

Afgelopen vergaderingen gemeenschapsraad

Meetings vóór de gemeenschapsraad

IRL-meetings

Naast de maandelijkse IRC vergaderingen is er ook 1 a 2 maal per jaar een "in real life" (IRL) teammeeting.

Komende IRL-Meeting

Afgelopen IRL-meetings

Afgelopen Meeting Promotie

Meeting website ontwikkeling

Tools voor de notulist

teamgrab.sh: script om bij te houden welke launchpad teamleden er zijn, en welke sinds de vorige keer er zijn bijgekomen, of vertrokken.

irc_to_wiki.sh: script om te kijken welke teamleden en teams aanwezig waren op de irc meeting.

Geschiedenis

2010

2009

2008

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55