[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Overzicht meetings

Meeting zondag 16 januari 2011

Aanvang

Om 13:00 uur "In Real Life" in Bergen op Zoom.

Agenda

Welkom

irl3.jpg

Van links naar rechts: -TonH -Johan van Dijk -Vistaus (met dat rode plukje) -Rachid -Ronnie -Sebastian/SWAT (aan de kop van de tafel)

Visie voor Ubuntu NL

Organisatie

Tijdens dit agendapunt zal er een organisatievoorstel besproken worden voor Ubuntu NL. Het doel van dit voorstel is om de besluitvaardigheid van Ubuntu NL te vergroten en ervoor te zorgen dat er duidelijkheid is. SenseHofstede zal voor 1 december 2010 een concept publiceren, waarna er commentaar verzameld zal worden op het plan. Tot de vergadering zullen er verschillende aangepaste versies van het plan verschijnen. Wanneer de vergadering geweest is moeten de meest(e) fundamentele discussies al gevoerd zijn.

Infrastructuur

Beheerteam

Sinds oktober zijn verschillende mensen bezig geweest om het beheerteam te ondersteunen. Er wordt zoveel mogelijk met tickets (bugs) in launchpad gewerkt zodat het overzichtelijk blijft wat er moet gebeuren. Mijns inziens verlopen de dingen die door het beheerteam moeten worden gedaan nog erg traag. Zelf zou ik het handig vinden als er direct met een lid van het beheerteam gesproken kan worden, en dat voortgang gestimuleerd wordt. Nu wordt er wel wat voorwerk gedaan, maar wanneer er meer info of hulp van het beheerteam nodig is blijven zaken vaak lang liggen. Bijvoorbeeld:

Waar ligt dit aan en hoe kunnen we dit verbeteren?

Rondvraag

Wanneer mensen nog iets te vragen hebben, of een punt ter sprake willen brengen, dan kan dat hier.

Afsluiting

Notulen

Klik hier om de notulen te lezen.

irl4.jpg

Van links naar rechts: -Rachid -Vistaus (met dat blauwe plukje) -Cees/testcees -Johan van Dijk -TonH

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55