[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Overzicht van de vergaderingen

Vergadering 10 maart 2014

Van 20.00 tot 21.30 in #ubuntu-nl-meeting op Freenode. * 10 maart 2014

Agenda

De agenda van de vergadering wordt bijgehouden op de LoCo team directory; http://loco.ubuntu.com/teams/ubuntu-nl/ Hier kunnen ook agendapunten worden toegevoegd:

Raadsdeel vergadering

Publiek deel vergadering

Weet je niet hoe je punten aan de agenda moet toevoegen, stuur dan een email naar de lijst van de gemeenschapsraad met je punten voor de agenda.

lijst adres: <gemeenschapsraad AT lists DOT ubuntu-nl DOT org>

Notulen

Aanwezig: Commandoline, Ron en Gijsbert

Actie punten afhandelen

Alle actiepunten zijn afgehandeld. Voor het contact opnemen indien nodig met SOULN en Ton en zal een vervolg komen in de gemeenschapsraad van 10 april 2014. Er komen geen aparte iso's

Voortgang teams

Er is weinig response vanuit de teams op het schrijven van Ron Voorstel van Marten om de voortgangsrapportage te evalueren op de teamdag die samenvalt met de Releaseparty 14.04

Releaseparty 14.04

De lokatie en datum van de release party zijn bekend. Deze zal gehouden worden in wijkcentrum Het Bolwerk in Apeldoorn op 10 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Het adres Ravelijn 55 Apeldoorn. Dit gebouw ligt vlak langs het spoor Apeldoorn-Deventer en station Apeldoorn-Osseveld. Hiermee moet ook het grootste bezwaar van de laatste party wegvallen, de bereikbaarheid met openbaar vervoer Zie ook dit forum berichthttp://forum.ubuntu-nl.org/promotie-40/release-party-14-04-meeting/

I.v.m. het beëindigen van de ondersteuning van XP is het verstandig om meer aandacht aan Xubuntu en Lubuntu 14.04 te besteden i.v.m. de eisen van de computerapparatuur.

Om de twee jaar is er een herkeuring, Marten wilt de Wiki wel schrijven als er een lijstje is met wat erop moet komen. Een van de onderwerpen is de Roadmap die Gijs gaat actualiseren.

==WVTTK= Ubuntu App Dev School events Er zijn diverse mails geweest over het geven van workshops voor het ontwikkelen van Ubuntu apss voor telefoons. De schrijver van de mails is doorverwezen naar de releaseparty.

Er is internationaal al een tijdje Ubuntu On Air, kleine videointerviews e.d. met ontwikkelaars en andere mensen achter de Ubuntu-ontwikkelingen. Er is nu een groep bezig met een variant: http://lococouncil.ubuntu.com/2014/02/28/loco-teams-update-on-air/ 'LoCo Teams on Air' In het kort komt het erop neer dat we evenementen (zoals bijv. de komende release party) er internationaal mee onder de aandacht kunnen brengen.

Nieuwe actiepunten

wie?

wat?

wanneer af?

commandoline

Wiki schrijven voor de Herkeuring

Nog niet bekend

Gijs

Roadmap actualiseren

Nog niet bekend

Vorige actie punten

wie?

wat?

wanneer af?

commandoline

Contact opnemen met SOULN en Ton voor de financiën

10-03-2014

Ron

Contact opnemen met Ton voor een oproep voor sprekers, installatiehulpen etc.

Gemeenschapsraad

Contact opnemen met de teams voor het bespreken van punten op de teamdag en een agenda.

Gemeenschapsraad

Besluit nemen betreffende de iso's, welke versies worden gebruikt op de RP etc.

Log

Log van de vergadering

Overzicht van de vergaderingen


CategoryRaadsvergaderingen CategoryVergaderingen


2022-09-08 16:55