[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Meetings -> Meeting van deze maand

Voortgangsverslag

Gemeenschapsraad

Er is een nieuwe versie van het organisatievoorstel gemaakt, de volgende vergadering zal deze worden besproken.

Vertaalteam

Het vertaalteam heeft onlangs de GUI-vertalingen van de belangrijkste onderdelen voor Quantal Quetzal voltooid. Ook met het vertalen van de hulpdocumentatie (Ubuntu hulp, Handleiding Ubuntu-desktop) zitten we al op 97%. Verder is ook de Precise-versie van de handleiding voor beginners, Aan de slag met Ubuntu, praktisch klaar. Deze beginnershandleiding is inmiddels ook opgenomen in het Ubuntu softwarecentrum.

Documentatieteam

Artworkteam

Geen bijzonderheden

Promotieteam

Het promotieteam is aanwezig geweest op T-Dose te Eindhoven (27,28 obtober) en op de HCC Verenigingsdag in Den Bosch (27 oktober). Op de HCC verenigingsdag was het erg druk, en de 100 Ubuntu dvd's die we bij ons hadden waren vlot op. De twee Ubuntu introductielezingen waren ook erg goed bezocht. Zowel op T-Dose als op de HCC Vereningingsdag zijn er T-shirts verkocht.

Mwanzo team

Er zijn nu twee workshops ingepland. UFW en vm-ware. De poll op het forum wees vooral in de richting van het geven van workshops over de server werkomgeving. Plannen zijn in de maak voor laatst genoemde workshop. Mwanzobot groeit en bloeit als metabot.

Forumteam

Geen bijzonderheden, lopende zaken afgehandeld.

Beheerteam

Regulier onderhoud. Opruimen en nalopen van de ban- en spamfilters.

Webteam

Website geupdate naar 12.10, incl. NL-iso's van het vertaalteam die momenteel helaas weer offline zijn omdat er een bug in zat. Verder is er een pagina toegevoegd met iso-checksums, en volgens mij zijn er naar aanleiding van berichten op het forum nog wat andere kleine dingetjes aan de website veranderd. Oja, ook nog een aankondiging van de release party gepost op het prikbord.

SOUNL

We hebben flyers en dvd's opgestuurd om de release-party in Gouda te ondersteunen. Wanneer de organisator zijn maat doorgeeft sturen we ook een T-shirt op voor hem. Ook wordt er bij deze party gebruik gemaakt van www.ubuntuparty.nl (gehost door de stichting) om de party te promoten.

De verkoop van T-shirts loopt goed en er wordt nu gekeken naar Sweaters en boeken om te verkopen op evenementen.

Voorgaande verslagen


2013

2012

2011

2010

Contactenpersonen voortgangsverslag

Team

Contactpersoon

Promotie

TonH

Mwanzo

Luckiboy

Vertaalteam

Hannie

Webteam

commandoline

Beheerteam

johanvd

Forumteam

asphyxia

Documentatie

Cees

Artwork

Ronnie

IRC

JanC

SOUNL

ertai


2022-09-08 16:55