[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Meetings -> Meeting van deze maand

Voortgangsverslag

Vertaalteam

Op dit moment is het rustig en zomer/vakantie. Zoals gewoonlijk kan er altijd aan de pakket-beschrijvingen gewerkt worden. Dit blijft een enorme en niet echt populaire klus. Binnenkort kunnen we aan de vertalingen van Oneiric beginnen en dan is er weer veel te doen!

Documentatieteam

Niets te melden

Artworkteam

Promotieteam

12 mei - stand op Linux conferentie NLUUG 21 mei - Linux Themadag HCC, install party

Forumteam

- Spamaccounts verwijderd. Sinds 10 juni heeft het forum een enorme toename van spamaccounts te verduren gehad, in de orde-grootte van 30 per dag. Het screenen, bannen en verwijderen hiervan heeft veel tijd gekost.

- Overgang hosting. Na de succesvolle overgang naar de nieuwe hosting, heeft de nodige nazorg plaatsgevonden. Eén van de ingrepen was het splitsen van langdradige topics, aangezien het telkenmale laden van de vele pagina's het nodige van de servercapaciteit vraagt.

- Postcount. Er is besloten om Offtopic posts niet langer mee te laten tellen in de postcount.

- Documentatie. De interne documentatie (archief) is opgeschoond van nutteloze informatie (verplaatsposts, spamposts e.d.).

Mwanzo

De vakantieperiode is een periode van relatieve rust. Projecten als JustForLearning gaan overigens gewoon door. Ook wordt aandacht bestaat aan Artwork binnen mwanzo zelf, plus een restyling van de mwanzo wiki zelf. Workshops starten weer in september, waaronder python workshops.

Voorgaande verslagen


2013

2012

2011

2010

Contactenpersonen voortgangsverslag

Team

Contactpersoon

Promotie

TonH

Mwanzo

Luckiboy

Vertaalteam

Hannie

Webteam

commandoline

Beheerteam

johanvd

Forumteam

asphyxia

Documentatie

Cees

Artwork

Ronnie

IRC

JanC

SOUNL

ertai


2022-09-08 16:55