[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Meetings -> Meeting van deze maand

Voortgangsverslag 10-02-2011

Op de Ubuntu NL meeting van 10 januari is besloten om per team een persoon verantwoordelijk te maken voor de maandelijkse voortgang.

Vertaalteam

Documentatieteam

Artworkteam

  1. Er is weer een kleine aanzet gedaan tot het ontwerpen van de pagina's. Deze ontwerpen moeten nog omgezet worden naar code taal. Het aantal vrijwilligers is nog niet gegroeid

Promotieteam

IRC

-

Forumteam

1. Openstaande zaken: wat zijn de openstaande zaken n.a.v. de afgelopen meeting?

- Vanuit de meeting: Er zijn geen openstaande zaken vanuit de meeting.

- Vanuit het team: Aanpassen van de topics 'hoe stel je een vraag & wat doe je als een vraag is opgelost'. Het voorstel is om deze twee topics samen te voegen en samen met het Ubuntu-NL topic bovenaan het forum neer te zetten.

2. Afgeronde zaken: wat is er afgerond en aangekondigd na de laatste meeting?

Punt 6 uit de notulen van de meeting van 10 januari 2011: Het forumteam gaat bekijken hoe de overlast van 'getrol' te verminderen. Geopperde mogelijkheden zijn het splitsen van offtopic in een openbaar deel, en een besloten deel. Een andere geopperde mogelijkheid is het probleem bij de bron aanpakken en strenger op te treden tegen 'getrol'. Aanpassing door het forumteam: Er is een nieuwe board, Algemeen, aangemaakt waarbinnen het subboard Offtopic is gehangen. Het Algemene board is voor iedereen zichtbaar, het subboard Offitopic alleen voor leden. De aankomende tijd zullen de topics in Offtopic verplaatst worden naar Algemeen, indien van toepassing.

3. Nieuwe ideeën en/of suggesties: welke ideeën zijn er bedacht en/of welke suggesties zijn er binnengekomen na de laatste meeting?

Er zijn geen nieuwe ideeën en/of suggesties gedaan of binnengekomen.

4. Overig: alles wat direct of indirect met het forum te maken heeft en de aandacht van het forumteam vereist.

femke98 heeft door persoonlijke omstandigheden geen tijd meer om het Vraag & Aanbod gedeelte te modereren. Op eigen verzoek is ze daarom terug getreden. Ze is vervangen door TopGear.

Mwanzo

Er zijn in de maand januari drie workshops geweest. 1 inleiding tot het gebruik van IRC, en twee workshops over programmeren in Python. De workshops waren een succes! Vooral de opkomst bij de Python was erg hoog (rond de 25 personen).

Voorgaande verslagen

2013

2012

2011

2010

Contactenpersonen voortgangsverslag

Team

Contactpersoon

Promotie

TonH

Mwanzo

Luckiboy

Vertaalteam

Hannie

Webteam

commandoline

Beheerteam

johanvd

Forumteam

asphyxia

Documentatie

Cees

Artwork

Ronnie

IRC

JanC

SOUNL

ertai


2022-09-08 16:55