[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Welkom!

Welkom op de wiki van de Ubuntu-NL gemeenschap! Dit is de ideale plaats voor de Ubuntu-NL gemeenschap om ideeën uit te werken en informatie op te slaan die voor andere leden interessant kan zijn. Het is ook de plaats waar nieuwe of verbeterde artikelen voor onze documentatie ter controle en opname voorgesteld worden.

Kalenders

Wilt u weten welke activiteiten er gaan plaatsvinden rondom Ubuntu-NL? Neem dan een kijkje op de kalender van Ubuntu-NL:

Vergaderingen

De details van IRC-vergaderingen kunt u terugvinden op deze pagina. Wilt u zelf ook meepraten over Ubuntu en/of de wiki? Of wilt u meepraten over één van de al genoteerde agendapunten? Kijk dan wanneer de volgende vergadering is, wat de punten zijn en voeg eventueel een eigen punt toe aan de agenda.

Groepen binnen Ubuntu NL

Ubuntu NL Beginners

community/mwanzo/mwanz.png

Wil je graag actief worden binnen Ubuntu NL, maar weet je nog niet precies hoe of wat. Neem dan eens een kijkje bij Mwanzo. Deze groep is speciaal gericht om beginnende Ubuntero's te ondersteunen en verder op weg te helpen.Documentatie

community/Documentatieteam/documentatie.png

Beginpagina Documentatieteam Vindt u het leuk om te helpen de documentatie te verbeteren? Dan bent u van harte welkom! Hier kan iedereen (samen)werken aan artikelen. Lees voordat u begint wel even onze Documentatierichtlijnen door. Als u nog nooit heeft gewerkt met een wiki, of gewoon wat meer informatie over deze wiki wilt, lees dan even het artikel Werken met de wiki door.

Tip!

Vertaalteam

community/Vertaalteam/TopBar/VertaalteamLogo.png

Het Vertaalteam werkt aan de vertaling van Ubuntu en open-source programma's voor Ubuntu. Het Vertaalteam heeft een eigen gedeelte op de Wiki:Artwork

Artwork/Menubar/ArtworkTeamLogo.png

Ben je wat meer creatief van geest, dan kun je terecht bij Artwork. Dit team houdt zich onder andere bezig met het ontwerpen van websites, posters en flyers.

Verder op deze wiki

De internationale gemeenschap

Wilt u meer informatie over de internationale Ubuntu gemeenschap of wilt u graag aan de internationale Ubuntu gemeenschap bijdragen? Kijk dan hier!

Creatief Wiki

Bent u creatief? Of vindt u het gewoon leuk om creaties van anderen te bekijken? De Creatief Wiki is er speciaal voor de creatieve Ubuntu-nl'ers. Hier kunt u creaties van de leden bewonderen, zelf creaties plaatsen en tips vinden om zelf creatief aan de slag te gaan met Ubuntu.

Developers Wiki

Heeft u een softwareproject waarbij u hulp nodig heeft? Of lijkt het u leuk mee te helpen met een softwareproject van iemand? De Developers Wiki is er speciaal voor de software-ontwikkelaars en software-testers van Ubuntu-NL. Hier kunt u softwareprojecten bekijken en zelf een softwareproject opzetten.

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55