[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Releaseparty - Hall of Fame - Uitnodiging - Inschrijven - Organisatie - Werkgroep Releaseparties - Documenten - Informatie Sponsoren

Sponsor Informatie

Binnenkort worden er weer Ubuntu Release Parties georganiseerd. Het is de bedoeling hiermee een breed publiek kennis te laten maken met Ubuntu en open source. Dit is tevens een mooie kans om uw bedrijf of product op een leuke manier onder de aandacht te brengen van een breed open source georiƫnteerd publiek.

De vorige, Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope, Release Parties waren mede dankzij de sponsoring een groot succes!

Filmpje

Sponsoring

Als u besluit de Ubuntu 9.10 Karmic Koala Release Parties te ondersteunen dan krijgt u een vermelding op de website (in constructie) van de parties, de Release Party Hall of Fame, en op het promotiedrukwerk dat rond de parties verspreid zal worden. Dit onder het voorbehoud dat op het drukwerk slechts ruimte is voor een beperkt aantal sponsoren. Als uw bedrijf zichtbaar aanwezig wil zijn op een evenement dan zullen de organisatoren hun best doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

De flyers en posters van de afgelopen Release Parties kunt u hier bekijken.

Het is mogelijk om landelijk te sponsoren, dan verschijnt uw logo op al het drukwerk dat wergroep Release Parties voor de Karmic Koala Release Parties maken. Daarnaast is het mogelijk om een losse Release Party te sponsoren, dan komt uw logo alleen op het drukwerk dat lokaal voor deze Party wordt verspreid.

Karmic Koala Release Parties

Op het moment worden de onderstaande Karmic Koala Release Events georganiseerd. Het kan zijn dat er nog meer Release Parties bijkomen.

Richtbedragen sponsoring

Op basis van de organisatie van de Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope Release Parties en de plannen voor de huidige reeks hebben we onderstaande richtbedragen voor sponsoring vastgesteld:

Vragen?

Heeft u vragen dat kunt u deze hier stellen: <events AT ubuntu-nl DOT org>


2022-09-08 16:56