• Vastliggende pagina
  • Info
  • Bijlages

<< mwanzo -> Vergaderingen

Vergadering Ubuntu-nl-mwanzo

Publieke aankondiging geef hier aan of je aanwezig bent

Locatie : Op IRC, irc.freenode.net, #Ubuntu-nl-mwanzo.

Datum : zondag 09 januari 20011: 19.30-20.45

Agenda

#

Onderwerp

Door

1

Twee leden uit de Nederlandse LoCo gingen voor Ubuntu membership

leoquant

2

Bevorderen aanwezigheid op IRC van leden van het team.

leoquant

3

Definitief invullen workshop data wanneer mogelijk, en degenen die de leiding hebben per sessie.

leoquant

4

Internationale orientatie/deelname/samenwerking bevorderen. Ideeen?.Brainstormen, niet uitwerken!

leoquant

5

Mogelijk toevoegen leden aan het ubuntu-nl-mwanzo-team, en stemming over de kandidaten.

leoquant

6

WVTTK https://answers.launchpad.net/ubuntu.

ron

punt5, aanmelden kandidaat teamleden voor het ubuntu-nl-mwanzo-team

naam

IRC nick

naam

nick

Toelichting Agendapunten

Notulen

Verslag en besluiten vergadering Mwanzo 09-01-11

#topic: "Twee leden uit de Nederlandse LoCo gingen voor Ubuntu membership" Uiteraard krijgen Cees en Ronnie nog de hartelijke felicitaties. Ronnie heeft nog een stukje geplaatst op de planet over zijn ervaringen; http://prikbord.ubuntu-nl.org/blog/2010/12/12/als-je-ubuntu-member-wilt-worden/ Het werd als positief ervaren dat er veel mensen aanwezig waren. De publiciteit heeft dus het juiste effect gesorteerd.

#topic Bevorderen aanwezigheid op IRC van leden van het team. Exalt zal mensen uit ubuntu-nl stimuleren/oproepen meer aanwezig te zijn in het mwanzo-kanaal zodat meer mensen direct gestelde vragen kunnen beantwoorden. Ondertussen is Undifined bezig met de vertalingen voor een bot. Hulp daarbij wordt op prijs gesteld.

#topic Definitief invullen workshop data wanneer mogelijk, en degenen die de leiding hebben per sessie. Aangezien leoquant, cees en commandoline er niet zijn, wordt dit onderwerp doorgeschoven naar de volgende keer.

#topic Internationale orientatie/deelname/samenwerking bevorderen. Ideeen?.Brainstormen, niet uitwerken!

Hajour wil nog graag een paar leerlingen in het speechcontrol team https://launchpad.net/~speechcontrolteam Ook bij het motu team willen ze wel graag nieuwe leerlingen aannemen.

Er is een overzicht mbt de internationale gemeenschap http://wiki.ubuntu-nl.org/community/InternationaleGemeenschap/Home

Er moet vaker genoemd worden wat je zoal voor de community kunt doen. Hajour gaat een stukje schrijven over haar internationale ervaringen en dat op de Planet zetten. Wellicht kunnen er vaker mensen die nu nog teveel achter de schermen werken a la Ubuntero vd maand zich presenteren op de Planet? Ook in blogs kunnen mensen hierover berichten. Sense zal dit in ieder geval in zijn blog doen.

#topic Mogelijk toevoegen leden aan het ubuntu-nl-mwanzo-team, en stemming over de kandidaten. Ron_ heeft zich aangemeld als lid en is verkozen. Exalt houdt een mogelijk lidmaatschap in beraad

Wvttk: Sense gaat eens informeren hoe het zit met Launchpad Answers. Het lijkt erop dat dat niet meer door Canonical onderhouden wordt. Ook zijn er vragen over Q&A.

Voor de volgende keer op de agenda een vraag van hajour: Kan er een overzicht komen van bij welke mensen je terecht kunt voor welke vragen?

laacque

Voorzitter

johanvd

Notulator

Aanwezigen

johanvd

Conclusies

Volgende vergadering

Log

Hier kunt u de log vinden.


mwanzo -> Vergaderingen

community/mwanzo/Agenda/2011-01-09 (laatst bewerkt op 2011-01-10 12:08:15 door AkkeHoekstra2)