• Vastliggende pagina
 • Info
 • Bijlages

Deze pagina wordt niet meer bijgehouden. De meest recente informatie is te vinden op: http://sounl.org

Stichting Ondersteuning Ubuntu-NL

Wie zijn wij?

De stichting Ondersteuning Ubuntu-NL ondersteunt de Ubuntu-NL gemeenschap in haar activiteiten. Dit doet de stichting onder andere door het verwerven en beheren van financiële bronnen, door het beheer van materialen, door het ondersteunen van de gemeenschap bij het organiseren van activiteiten. Hiertoe werkt de stichting nauw samen met de Ubuntu-NL gemeenschap. Om deze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen vormt het bestuur van Stichting Ondersteuning Ubuntu-NL een gesloten team binnen Ubuntu-NL, en maakt zo gebruik van dezelfde infrastructuur als alle andere teams binnen Ubuntu-NL voor het bijhouden van de agenda, het publiceren van documenten en notulen etc.

Werkwijze

 • Vergaderingen

  Het bestuur van de stichting vergadert in principe iedere eerste donderdag van de maand om 20:00 in een besloten irc kanaal. In ieder geval éénmaal per jaar wordt er irl vergaderd. Een overzicht van de vergaderingen is hier te vinden.

 • Notulen
  Notulen van de vergaderingen worden na goedkeuring van het bestuur zo spoedig mogelijk na de vergadering online geplaatst. Deze zijn te vinden op de wiki pagina van een vergadering.

 • Communicatie
  Het bestuur maakt gebruik van een besloten mailinglijst voor interne communicatie. Vergaderingen vinden plaats in een besloten irc kanaal, of irl.

 • Onkostenvergoedingen
  Voor onkostenvergoedingen hanteert de stichting de regel dat bestuursleden van de stichting over dezelfde kam worden geschoren als andere vrijwilligers van Ubuntu-NL. Worden bepaalde onkosten niet vergoed voor andere vrijwilligers van Ubuntu-NL, dan worden deze voor bestuursleden ook niet vergoed.

Bestuursleden

Contactgegeven

Wilt u contact opnemen met de Stichting Ondersteuning Ubuntu-NL, stuur dan een email naar <stichting AT lists.ubuntu-nl DOT org>.

Postadres:
Stichting Ondersteuning Ubuntu-NL
Hollewal 5
1791 GH Den Burg

Vergaderingen

Statuten

Huishoudelijk regelement

Sponsoring

community/Stichting (laatst bewerkt op 2011-12-30 13:38:02 door ThomasDeGraaff)