• Vastliggende pagina
  • Info
  • Bijlages
Verschillen tussen versies 7 en 9 (omvat 2 versies)
Versie 7 sinds 2010-08-26 06:23:25
Grootte: 2133
Commentaar:
Versie 9 sinds 2010-08-26 06:25:57
Grootte: 2138
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 13: Regel 13:
We hebben een paar nieuwe teamleden erbij. We zijn bezig geweest de pakketten voor app-install-data (de omschrijving van pakketten in het Ubuntu softwarecentrum) te vertalen voor Maverick. Voor alle pakketten zijn nu vertaalsuggesties. En ongeveer de helft is nu daadwerkelijk doorgevoerd. Voor exacte/actuele info raadpleeg [[community/Vertaalteam/Status/MaverickOverzicht | de statuspagina]].
Omdat het vertalen van app-install-data vrij vlot ging beginnen we nu aan de vertaling van alle pakketomschrijvingen van Ubuntu. Dit is erg veel werk en iets voor de lange termijn.
We hebben een paar nieuwe teamleden erbij. We zijn bezig geweest de pakketten voor app-install-data (de omschrijving van pakketten in het Ubuntu softwarecentrum) te vertalen voor Maverick. Voor alle pakketten zijn nu vertaalsuggesties en ongeveer de helft is nu daadwerkelijk doorgevoerd. Voor exacte/actuele info raadpleeg [[community/Vertaalteam/Status/MaverickOverzicht | de statuspagina]].
Omdat het vertalen van app-install-data vrij vlot ging beginnen we nu aan de vertaling van alle pakketomschrijvingen van Ubuntu. Dit is erg veel werk en iets voor de lange termijn.<<br>>

Meetings -> Meeting 10-09-2009

Voortgangsverslag 10-09-2010

Dit is een eerste opzet voor het bijhouden van de voortgang van de teams. Het is nog niet duidelijk voor welke teams dit nodig is. Voeg daarom uw team onderaan toe.

Vertaalteam

We hebben een paar nieuwe teamleden erbij. We zijn bezig geweest de pakketten voor app-install-data (de omschrijving van pakketten in het Ubuntu softwarecentrum) te vertalen voor Maverick. Voor alle pakketten zijn nu vertaalsuggesties en ongeveer de helft is nu daadwerkelijk doorgevoerd. Voor exacte/actuele info raadpleeg de statuspagina. Omdat het vertalen van app-install-data vrij vlot ging beginnen we nu aan de vertaling van alle pakketomschrijvingen van Ubuntu. Dit is erg veel werk en iets voor de lange termijn.<<br>> Ook zijn we bezig met de vertaling van Ubuntu Manual, http://ubuntu-manual.org/. Het merendeel is vertaald. Zodra de vertaling voltooid is zal het in pdf-formaat gepubliceerd worden.

Documentatieteam

Wij hebben:

  • een paar nieuwe teamleden erbij.
  • een projectpagina aangemaakt op launchpad.

  • labels geïntroduceerd op de wiki.

Wij gaan:

  • de projectpagina op launchpad nog verder uitwerken (Bugs en Answers activeren).

Artworkteam

IRC team

Tot nader order is het universum sereen Smile :-)

Artworkteam

Promotieteam

We hebben:

  • deelname aan Software Freedom Day bevestig -> stand en presentatie

  • een draad geopend waar leden hun ideeën over promotie kunnen delen
  • vacature voor vertegenwoordiger marketing uitgezet

We gaan:

  • kijken welke ideeën voor promotie met enige gestructureerde aandacht levensvatbaar zijn, en of er leden zijn die willen helpen deze ideeën uit te voeren

Voorgaande verslagen

community/Meetings/Meeting20100910/VoortgangTeams (laatst bewerkt op 2010-10-11 10:30:15 door rachidbm)