[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Uitbreiding nodig: Dit artikel is onvolledig en moet worden uitgebreid. Meer info...

Ubuntu Lidmaatschap

Lidmaatschap van Ubuntu betekend erkening van een grote contributie tot Ubuntu en de Ubuntu gemeenschap. In het Engels staat dit bekent als Ubuntu Member.

Eisen voor lidmaatschap

Bijdragen op elk vlak worden gewaardeerd.

Er zijn veel verschillende manieren om aan Ubuntu bij te dragen. Bijdragen worden gewaardeerd en herkent als u bijdraagt aan de artwork, eenderwelk van de LoCo teams, de documentatie, de fora, de antwoordentracker, de ondersteuning via IRC, het triagen van bugs, het vertalen, het ontwikkelen en maken van pakketten, de marketing, de verdediging of misschien nog iets helemaal anders omtrent Ubuntu. De hele gemeenschap heeft elkaar nodig en is ook van elkaar afhankelijk. Elke manier waarop u bijdraagt aan Ubuntu en andere helpt wordt erg geäppricieerd.

Het idee dat alleen technische bijdragen (zoals pakketten van software en patches voor software) of alleen bijdragen die uw karma op Launchpad laten stijgen van belang zijn, is zeer incorrect. De Ubuntu gemeenschap is veel breder dan dat en het is genoeg om volhoudende en grote bijdragen in eenderwelk deel van de Ubuntu gemeenschap te laten zien. Het is ook zeer belangrijk om te laten zien dat u goed met anderen kunt samenwerken, dus steunbetuigingen van anderen zijn belangerijke criteria die tijdens uw aanvraag geëvalueerd zullen worden.

De voordelen van lidmaatschap

Uw lidmaatschap van Ubuntu geeft u recht op de volgende zaken:

Hoe vraag ik lidmaatschap aan ?

Uw aanvraag voorbereiden


2022-09-08 16:56