[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Teamrapporten maken

Omdat het Ubuntu project blijft groeien op een onvoorstelbaar tempo, kan het vaak redelijk moeilijk zijn voor teams om een idee te krijgen van waar er aan gewerkt wordt in andere delen van het project. Omdat we blijven groeien, is het essentieel dat we allemaal weten waar we allemaal aan werken en dat we een goed niveau van communicatie tussen de verschillende delen van het project openhouden. Dit zal ons helpen om op de hoogte te blijven van waar we allemaal aan werken in onze verschillende teams, om dubbel werk te voorkomen en om nieuwe gebieden met potentieel te herkennen.

Om te helpen om deze communicatiekanalen open te houden hebben we een nieuwe, simpele procedure ontwikkelt waarbij teams rapporten maken over hun activiteiten. Dit proces zal maandelijks slechts enkele minuten kosten voor elk team, maar zal iedereen helpen om op de hoogte te blijven wat er allemaal gaande is in de Ubuntu gemeenschap.

Uw team voorbereiden op het maken van teamrapporten

Om uw team voor te bereiden op het maandelijks maken van een team rapport

Info (!) Als alternatieve manier kunt u ook de items die uw team wilt rapporteren direct aan de wiki-pagina van het maandelijkse rapport toevoegen.

De rapporten verzamelen

De rapporten verzamelen is gemakkelijk. Volg gewoon deze stappen:


2022-09-08 16:56