[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Releaseparty - Hall of Fame - Uitnodiging - Inschrijven - Organisatie - Werkgroep Releaseparties - Documenten

Apeldoorn 15-11-2008

Organisatoren:

Vrijwilligers:

Ubuntu 8.10 "Intrepid Ibex" Release Party Apeldoorn

Wanneer: 15 november 2008, van 11.00 tot 16.00 uur Waar: Wijkcentrum Op Dreef, Kooikersplaats 33-35, 7328 AX Apeldoorn

Waarom een release party in Apeldoorn?

De release party wordt gehouden ter ere van de nieuwste versie van Ubuntu, genaamd 8.10 "Intrepid Ibex"; dat betekent "onverschrokken steenbok". Deze bijnaam is zeker geen gemekker, want Ubuntu is tot op een hoog niveau opgeklommen en wil constant nieuwe terreinen verkennen. Eén van die nieuwe terreinen is de koninklijke stad Apeldoorn, waar wij de steenbok met royale behandeling binnenhalen. Wat is er te doen op de release party?

Zaal 1:

Hier is het de hele dag mogelijk om Ubuntu te laten installeren op uw computer met hulp van ervaren gebruikers. U kunt Ubuntu gewoon naast uw bestaande besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows) installeren, mits u een kleine 10 GB schrijfruimte openhoudt. Wij raden ook aan om voor de zekerheid een back-up van uw waardevolle bestanden te maken. Dan kunnen we op de release party zo snel mogelijk beginnen met installeren.

Zaal 2:

Hier zullen de hele dag zoveel mogelijk aspecten van Ubuntu en nieuwtjes in "Intrepid Ibex" belicht worden. Als u een keer wilt zien wat Ubuntu is en wat het u kan bieden zonder het nog op uw computer te installeren, is dit het ideale moment. Informatie is er o.a. over:


2022-09-08 16:55