[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Het Ubuntu QA team

Het Ubuntu QA team is een overkoepelend team van twee subteams. Dit overkoepelend team heeft als doel het maken van hulpmiddelen en het definiëren van handelswijzen en regels en te verifiëren dat deze ook worden gebruikt en nageleefd.

De twee subteams zijn de volgende:

Contact opnemen

U kunt contact opnemen met het Ubuntu QA team via

Vergaderingen

Het Ubuntu QA team houdt elke woensdag van 14 tot 15 uur een vergaderingen in hun IRC-kanaal (#ubuntu-meeting op irc.freenode.net). U kunt de agenda van de huidige vergadering en de agenda's en logs van vorige vergaderingen hier vinden.

Lid worden van het Ubuntu QA team

De hoofdzakelijke toegangspunten van werk rond QA zijn de Bug Squad en het Testing team. Als u nieuw bent tot de Ubuntu gemeenschap en nog niet veel heeft bijgedragen, sluit u dan aan bij één (of meerdere) van deze teams en probeer in deze teams veel bij te dragen. Als u al veel heeft bijgedragen, lees dan verder.

Eerst wat algemene punten over het team:

Omdat het Ubuntu QA team de coördinatie, werkwijze en regels van haar verschillende subteams bepaald, is het noodzakelijk dat de leden van dit team veel ervaring hebben met het werken rond QA. Daarom worden de volgende eisen gesteld voor een aspirant-lid:


2022-09-08 16:55