[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Hasselt 25-04-2009

Bitbuntu: "Zo, alles terug opgeruimd, en morgen weer terug aan het plannen voor de volgende release. (nog 6 maanden min 1 dag)"

Wanda Rooze: "Jongens het was fijn in Hasselt ,verschillende van ons Forum ontmoet. Is voor herhaling vatbaar , voor de 9.10 voorstelling meld ik mij aan als helper."

Arie: "was idd weer heel gezellig, lijkt wel of er ook steeds meer Ollanders de weg weten te vinden naar Hasselt"

Drummies: "goed om dat te horen @Arie en @Wanda Rooze.....het is altijd leuk om elkaar eens te zien en te spreken in het echie "

Dellkubuntu: "Ik vond het een hartstikke leuke party,ook leuk om jullie allemaal eens gezien te hebben.En ik heb 2 hele leuke dagen in hasselt doorgebracht. "

DarkEra: "Inderdaad, het was reuze gezellig. Arie, dellkubuntu (ik moet nu weer lachen om je leuke smiley), Wanda Rooze, chris, schwarzproductions en de rest: Fijn om jullie eens in levende lijve gezien te hebben, ook de partners die er van sommigen bij waren. Smiley Stuk voor stuk pracht van mensen met de nodige dosis humor. Heerlijk gewoon. "

schwarzproductions: "Ik heb me ook zeer geamuseerd. Jammer dat ik zo vroeg weg moest."

chris: "het was idd heel leuk en gezellig om jullie allemaal eens irl te ontmoeten, leuk om eens een beeld te hebben van de mensen achter de nicknames bedankt allemaal en tot de volgende party's

Foto's:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55