[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Kandidaten voor de verkiezingen van oktober-november 2014 voor de gemeenschapsraad

Hieronder kunt u zich kandidaat stellen voor de verkiezingen van oktober 2014 voor een nieuwe gemeenschapsraad. Zie voor meer informatie:

Kandidaten

femke98

Iedereen weet ongeveer wel wie ik ben en wat ik doe. Voor diegene die het nog niet weten even een kleine samenvatting. Ten eerste ben ik lid vanaf 2006/7 van dit forum en ben moderator geweest. Verder ben ik steunpunt voor Almere en omstreken en heb een eigen website http://steunpunt-almere.nl Ik krijg nog weleens oudere computers voor niets en daar probeer ik dan weer iets bruikbaars van te maken. Op het forum probeer ik leden te helpen met hun problemen. Tevens zit ik in de redactie van de Helpmij en schrijf ik elke maand artikelen voor de nieuwsbrief van Helpmij. Dit doe ik trouwens met veel plezier al een jaar of 3, als het niet meer is. De tijd gaat zo hard. Daarnaast heb ik een eigen spirituele praktijk.

Mijn motivatie om mij zelf kandidaat te stellen is niet zo heel simpel uit te leggen. De voornaamste reden is dat ik zelf heb ondervonden dat de klad er aardig in is geslopen. Daarmee wil ik zeggen dat alles veel te lang duurt eer ergens een beslissing over wordt genomen. Verder merk ik op dat tips van leden niet altijd serieus worden genomen en dat er totaal geen overleg plaats vindt met elkaar. De gemeenschapsraad zelf bestaat trouwens maar uit 3 man, nu nog maar 2 en dat houdt in dat zaken die men toegeschoven krijgt, niet of nauwelijks worden behandeld. Dit is naar mijn mening een kwalijke zaak en daar moet echt verandering in komen. Ik weet dat nieuw bloed en dan voornamelijk een vrouwelijke kandidaat misschien wel een hele andere kijk op de zaken kan brengen, hoewel ik mij er van bewust ben dat niet iedereen op mij of op een vrouw zit te wachten.

Ik hoop dat er meer zijn die zich kandidaat willen stellen. Er is echt meer vrouw/mankracht nodig!

Timo

Ik ben Timo, inmiddels al enige tijd (3 jaar) lid van de gemeenschap hier. Ik help waar ik kan, d.w.z. met name in het forumteam, soms vertaal ik nog eens wat. Tevens ben ik steunpunt en op die manier probeer ik mensen te helpen, zeker nu de ondersteuning van Windows XP gestopt is. Naast Ubuntu interesseer ik mij in audio, en de laatste tijd steeds meer in de hardwarematige kant van de techniek (denk hierbij aan IC's en dergelijke).

Inmiddels een bekend gezicht hier zijnde, wil ik een voortbestaan van deze gemeenschap zeer graag helpen. De gemeenschapsraad is een van de essentiële organen achter Ubuntu-NL en het zou bijzonder vervelend zijn, als die door een gebrek aan mankracht verloren zou gaan. Daarom mijn kandidaatschap. Ik hoop dat we als gemeenschapsraad een verbindende rol tussen alle verschillende teams kunnen spelen, zodat er één sterke gemeenschap ontstaat, en we voorkomen dat de teams op zich als één groep gaan opereren zonder communicatie met andere teams. Dat gaat nu goed, maar het kan natuurlijk altijd beter, en het moet niet achteruit gaan, dat zou zonde zijn.

Ik snap volkomen dat mijn leeftijd een factor is, waar sommigen op zullen stuiten. Vergeet dan echter niet, dat juist fris bloed soms tot nieuwe inzichten leidt! Smile :-)

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55