[StartPagina] [IndexVanTitels] [IndexVanWoorden

Kandidaten voor de verkiezingen van oktober 2013 voor de gemeenschapsraad

Hieronder kunt u zich kandidaat stellen voor de verkiezingen van oktober 2013 voor een nieuwe gemeenschapsraad. Zie voor meer informatie:

Kandidaten

Timo Diedering

Ik ben dus Timo, ben nu 15 jaar oud. Sinds 2011 ben ik betrokken bij de Ubuntucommunity en nu ben ik lid van het forumteam, en van het vertaalteam. Mijn forumprofiel is hier te vinden. Mijn motivatie waarom ik de gemeenschapsraad zou willen versterken? Omdat ik om deze community geef, en deze toekomst gun. Vele mensen vinden op ons forum hulp, honderden mensen gebruiken Ubuntu in het Nederlands, documentatie is in overvloede te vinden en de releaseparties zijn altijd beregezellig. Dat moet zo blijven, en hopelijk helpt mijn bijdrage daaraan mee!

Marten de Vries (commandoline)

Voor informatie over mij:

De gemeenschapsraad doet nuttig werk, dus na een eerdere termijn stel ik me graag weer opnieuw kandidaat. Het is een interessante tijd voor Ubuntu, met het samenkomen (de 'convergence') van de desktop, mobiel en andere apparaten. Het lijkt me leuk om daar via Ubuntu NL actief bij betrokken te blijven.

Soul-Sing

Launchpadprofiel: https://launchpad.net/~soulzing

Forumprofiel: http://forum.ubuntu-nl.org/profile/Soul-Sing/

Ron Bakker (r0n)

Voor informatie over wie ik ben: https://launchpad.net/~r0n Mogelijk de oudste in deze lijst (binnenkort 61 jaar oud). De raad mag niet verloren gaan, daarom hoop ik op voldoende aanmeldingen. Als lid van het forum team denk ik, dat ik verder bekend genoeg ben.

Gijsbert

Launchpadprofiel: https://launchpad.net/~gijswolf2

Forumprofiel: http://forum.ubuntu-nl.org/profile/gijsbert/

Net als Ron, ben ik van mening dat de raad niet verloren mag gaan. Vandaar de 3e keer dat ik meedoe aan de verkiezingen. Ik had gehoopt op veel "vers bloed", helaas is dit niet zo. Ik heb twee keer eerder in de gemeenschapsraad gezeten en weet hoe belangrijk de raad nog steeds is voor de gemeenschap.

Ruben (kebabfish)

Launchpadprofiel: https://launchpad.net/~kebabfish1

Forumprofiel: http://forum.ubuntu-nl.org/profile/kebabfish/

Attached Files

 All files | Selected Files: delete move to page copy to page

2022-09-08 16:55