• Vastliggende pagina
  • Info
  • Bijlages
Verschillen tussen versies 5 en 6
Versie 5 sinds 2010-07-19 10:15:59
Grootte: 3077
Commentaar: Verandering van bijnaam doorvoeren
Versie 6 sinds 2010-11-02 18:50:28
Grootte: 3103
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 11: Regel 11:
Hallo! Ik ben '''Sense Hofstede''', Ubuntu NL-teamlid en [[Lidmaatschap|Ubuntu Lid]]. In Ubuntu NL houd ik mij voornamelijk bezig met het verbeteren van het contact tussen Ubuntu NL en de internationale gemeenschap. Mocht je een vraag hebben over de internationale gemeenschap en hoe je daar aan Ubuntu kunt bijdragen, aarzel dan niet contact met me op te nemen; ik ben bereikbaar op IRC in het [[irc://irc.ubuntu.com/ubuntu-nl|#ubuntu-nl]]-kanaal en via <<<MailTo(qense@ubuntu.com)>>>. Hallo! Ik ben '''Sense Hofstede''', Ubuntu NL loco-contact en [[Lidmaatschap|Ubuntu Lid]]. In Ubuntu NL houd ik mij voornamelijk bezig met het verbeteren van het contact tussen Ubuntu NL en de internationale gemeenschap. Mocht je een vraag hebben over de internationale gemeenschap en hoe je daar aan Ubuntu kunt bijdragen, aarzel dan niet contact met me op te nemen; ik ben bereikbaar op IRC in het [[irc://irc.ubuntu.com/ubuntu-nl|#ubuntu-nl]]-kanaal en via <<<MailTo(qense@ubuntu.com)>>>.
Regel 24: Regel 24:
 * Ubuntu NL-lid met als taak de samenwerking tussen Ubuntu NL en de internationale gemeenschap te bevorderen  * Ubuntu NL loco-contact, met als extra taak het bevorderen van de samenwerking tussen Ubuntu NL en de internationale gemeenschap

hele naam

Sense Egbert Hofstede

IPA

[ˈsɛn.sə ˈɛɣ.bərt ˈɦɔf.steː.də]

plaats

Feanwâlden, Friesland

Launchpad-account

sense

weblog

http://sensehofstede.nl/

e-mailadres

<sense@ubuntu.com>

OpenPGP-sleutel

4503CAC5

Internationale wiki-pagina

http://wiki.ubuntu.com/SenseHofstede

Hallo! Ik ben Sense Hofstede, Ubuntu NL loco-contact en Ubuntu Lid. In Ubuntu NL houd ik mij voornamelijk bezig met het verbeteren van het contact tussen Ubuntu NL en de internationale gemeenschap. Mocht je een vraag hebben over de internationale gemeenschap en hoe je daar aan Ubuntu kunt bijdragen, aarzel dan niet contact met me op te nemen; ik ben bereikbaar op IRC in het #ubuntu-nl-kanaal en via <<qense@ubuntu.com>>.

Huidige activiteiten

Op dit moment hou ik me met het volgende bezig:

Activiteiten in het verleden

Ik heb me in het verleden met de volgende dingen beziggehouden:

SenseHofstede (laatst bewerkt op 2011-10-18 21:45:15 door SenseHofstede)