• Vastliggende pagina
  • Info
  • Bijlages

Naam

Tim

Locatie

Enschede

Tijd zone

Europe/Amsterdam

Launchpad account

Gotiniens

Nederlandse wiki pagina

Gotiniens

E-mail adres

<Gotiniens@gmail.com>

Skills

Server en Netwerk beheer, IRC support

Gotiniens

Persoonlijk

Geboren in Enschede in het jaar 1985. En eigenlijk altijd al geintreseerd geweest in computers. nu ik groot ben is het gebleken dat ik niet gekker dan mijn vader ben, dat is volgens mij een goed teken.

Naast me bezig houden met ubuntu heb ik ook andere hobbies. Ten eerste muziek luisteren, ik heb bijna altijd muziek aan, aan ga ook regelmatig naar festival's en concerten etc. Ten tweede honkbal, een beetje sporten kan nooit kwaad en offer dan ook graag mijn zondagochtend op om een paar uurtjes een potje te "ballen".

Linux/Ubuntu

Ooit lang geleden begonnen met Mandrake versie 7.2. Maar daarna bleek al snel dat ik Red Hat Desktop veel fijner vond. Toen deze stop gezet werd om vervangen te worden door fedora ben ik bij debian aanbeland. Daarna ben ik Gentoo gaan gebruiken, vooral omdat ik te veel vrije tijd had. Toen het een beetje begon te rommelen in het development team van Gentoo overgeschakeld op Ubuntu. Dit was vlak voor de release van 5.10. En nog steeds gebruik ik met volle tevredenheid Ubuntu. Maar dit was mijn prive ervaring.

Ondertussen heb ik namelijk ook al enkele jaren profesionele ervaring met Linux. Dit voornamelijk met Debian servers ingericht als Webserver, MySQL server, openVPN, Router of Firewall. Ik heb nog geen Linux certificaten omdat ik mijn opleiding nog niet heb afgerond, maar die komen er zeker aan. Ook profesioneel zie ik namelijk geen enkele reden om Windows te gebruiken.

Taken voor Ubuntu-NL

Plannen voor Ubuntu-NL


CategoryHomepage

Gotiniens (laatst bewerkt op 2010-12-09 21:27:12 door Gotiniens)